GRATIS HUMAN DESIGN SPREEKUUR SESSIE

je ontvangt direct jouw persoonlijke chart tijdens de sessie

Ontvang direct de “bijsluiter” van je eigen leven

  • Hoe ziet jouw persoonlijke levensplan er uit
  • Neem makkelijker je beslissingen
  • Krijg inzicht in hoe en waarom jij je dingen doet
  • Maak de stap naar een authentiek en vrij leven

Maak kennis met Human Design in een korte introductie

Wat is het, waarvoor en waarom, en vooral … wat kan het voor jou betekenen.

Boek een spreekuur sessie (via Zoom) waarin ik je meeneem in de wereld van Human Design op een speelse en interactieve manier. Tijdens deze sessie maak ik jouw chart en geef ik je wat basis informatie.

Jouw chart ontvang je daarna per mail samen met een handig boekje met direct toepasbare handvatten.

Jouw chart staat voor jouw unieke wezen

Human Design is een indrukwekkend en complex systeem dat op een schijnbaar simpele manier jouw leven weergeeft in een aantal zorgvuldig beschreven thema’s.

Ik laat je kennismaken met de basis van Human Design en met jouw persoonlijke chart zodat je een beeld krijgt wat het inhoudt en wat het voor jou betekent.

Daarnaast vertel ik je over Living Your Design dat de praktijk laat zien van de rijkdom van Human Design. Velen zijn je al voorgegaan in deze ontdekkingsreis. Iemand noemde het zelfs “de bijsluiter van het recept van je eigen levensweg”.

Ontdek en ervaar zelf wat Human Design jou gaat brengen!

Vul het formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht om een afspraak te maken

Met gratis Human Design chart tijdens de sessie voor jou gemaakt

Human Design bewustwording en coaching

Coaching met Compassie

Human Design Workshops en Coaching

Coaching met Compassie biedt diverse programma’s aan op het gebied van bewustwording door Human Design op een praktische manier toe te passen.

* PS. om jouw Human Design te berekenen heb ik je precieze geboortedatum en tijd nodig. De beste manier om jouw precieze geboortetijd te achterhalen:

  • De geboortetijd staat meestal aangegeven op je geboortekaartje.
  • Je kunt je geboortetijd opvragen bij de Burgelijke Stand van de gemeente waar je geboren bent. Als de aangifte gedigitaliseerd is door je oude gemeente kun je hem vaak opvragen bij de gemeente waar je nu woont. In de meeste gemeentes is dit kostenloos per e-mail of telefonisch op te vragen.
  • Je kunt je ouders – als ze nog leven – vragen of ze het ergens hebben genoteerd. Een dagboek, foto-album of papieren van de dokter/verloskundige.
  • Als je bent geadopteerd uit het buitenland dan klopt de opgegeven geboortetijd vaak niet. Het is gewoon minder betrouwbaar.
  • Er zijn (vedische) astrologen die je geboortetijd kunnen bepalen aan de hand van eerdere gebeurtennissen in je leven. Raadpleeg altijd een astroloog die hiertoe is opgeleid.